Customer portal
Skip to Content

De DIGIMIJ GREEN BOX

De GREEN BOX van DIGIMIJ is een dienst waarbij de meest cruciale data van een organisatie wordt bewaard en waarbij deze data in combinatie met een aantal gedocumenteerde herstelprocessen kan ondersteunen om het herstel van de IT-infrastructuur te bespoedigen. Deze dienst gaat uit van de meest extreme situatie waarbij ervan uit wordt gegaan dat alle IT-middelen verloren zijn gegaan.

Gebruik de GREEN BOX als beginpunt voor jouw organisatie in digitale veiligheid en weerbaarheid.

Een belangrijk onderdeel van cybersecurity weerbaarheid en de dienst GREEN BOX van DIGIMIJ is het inzichtelijk maken van de risico’s voor je organisatie. Op basis van de ingeschatte risico’s kunnen maatregelen bepaald worden.

Zo kun je verdere maatregelen identificeren die helpen de specifieke risico’s voor je organisatie te beheersen en waar mogelijk te verminderen. Ook als je nog geen eigen risicoanalyse hebt uitgevoerd kunnen concrete adviezen worden aangedragen.

De adviezen en maatregelen worden gezien als basismaatregelen, waarvan het altijd verstandig is om deze op orde te hebben. Echter, elke organisatie is uniek. Ook je eigen organisatie kent daarom waarschijnlijk specifieke digitale risico’s en benodigde maatregelen.

Wees goed voorbereid op incidenten ondanks de genomen maatregelen kan een incident nog steeds plaatsvinden. De dienst GREEN BOX helpt direct bij dit cybersecurity incidenten.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

  • doorstart bij calamiteit, Business continuïteit
  • pro-activiteit en uitstraling naar relaties
  • Cybercrime bewustwording

Keertje koffie?

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Maak vrijblijvend een afspraak via onderstaand contactformulier of een mailtje. Gewoon even bellen kan natuurlijk ook. We zetten de koffie vast klaar!
Back to top

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!