Customer portal
Skip to Content

Wij zijn je strategische IT-partner

DIGIMIJ, is ontstaan na een fusie in 2010 tussen DIGISOLVE en MIJN ICT. De twee oorspronkelijke bedrijven, actief vanaf respectievelijk 1997 en 1998, stammen nog uit het tijdperk waarin ICT resellers computers en servers leverden en deze als dienstverlening in onderhoud hadden.

Inmiddels bijna 25 jaar later is DIGIMIJ jouw strategische partner voor een betrouwbare en complete IT oplossing en zijn wij onderdeel geworden van het beursgenoteerde Ctac . Wij leveren nog steeds veel hardware maar ook vele diensten. DIGIMIJ is getransformeerd van traditionele ICT reseller naar een Managed Service Provider, een MSP met een reeks aan managed services oftewel beheerde diensten. Deze diensten kun je op- en afschalen wanneer jij dat wilt. Jij bepaalt, wij verzorgen het. Wij innoveren en jij reist met ons mee naar morgen.

Ons team

Team DIGIMIJ bestaat uit ervaren medewerkers. De medewerkers hebben naast een flinke dosis parate basis IT kennis ieder nog hun eigen specialisaties. Voor de een is dat WIFI voor de ander camera oplossingen of servermigraties. Voor iedere deal of project wordt de medewerker geselecteerd, die het best past bij de uit te voeren opdracht en klant/branche.

We koppelen daarom graag een vaste contactpersoon aan iedere klant om het vertrouwen te versterken en een lange termijn relatie te borgen.

Keertje koffie?

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Maak vrijblijvend een afspraak via onderstaand contactformulier of een mailtje. Gewoon even bellen kan natuurlijk ook. We zetten de koffie vast klaar!
Back to top

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!