Customer portal
Skip to Content

Wij zijn je strategische IT-partner

DIGIMIJ maakt deel uit van de Ctac Group, een samenwerking van IT-bedrijven die begrijpen wat jouw organisatie nodig heeft. Ctac Group zorgt ervoor dat je flexibel kunt inspelen op de uitdagingen van vandaag en morgen. Ze combineren ambities, IT-technologie en effectieve verandering om een future-proof omgeving te creëren waarin jouw organisatie floreert. DIGIMIJ ontzorgt al jarenlang MKB-klanten met hun IT-vraagstukken en staat bekend als een betrouwbare totaalaanbieder voor langdurige samenwerkingen en snelle service.
Wil je meer weten over de Ctac Group? Bezoek dan hun website voor meer informatie.

Ons team

Team DIGIMIJ bestaat uit ervaren medewerkers. De medewerkers hebben naast een flinke dosis parate basis IT kennis ieder nog hun eigen specialisaties. Voor de een is dat WIFI voor de ander camera oplossingen of servermigraties. Voor iedere deal of project wordt de medewerker geselecteerd, die het best past bij de uit te voeren opdracht en klant/branche.

We koppelen daarom graag een vaste contactpersoon aan iedere klant om het vertrouwen te versterken en een lange termijn relatie te borgen.

Keertje koffie?

Heb je een vraag, wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je graag met ons samenwerken? Maak vrijblijvend een afspraak via onderstaand contactformulier of een mailtje. Gewoon even bellen kan natuurlijk ook. We zetten de koffie vast klaar!
Back to top

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!